Pòdium internacional per al premi de guitarra clàssica Francesc Tàrrega de Benicàssim

Hi han participat 25 guitarristes de 16 nacionalitats diferents.

Hi han participat 25 guitarristes de 16 nacionalitats diferents

Els guitarristes Deion Cho (Corea), Marko Topchii (Ucraïna), Ali Arango (Cuba) i Yuval Teeni (Israel) es disputen, aquest divendres, la final del 52 Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega de Benicàssim, a la Plana Alta, que repartirà més de 20.000 euros en premis.

L'acte tindrà lloc al Teatre Municipal Francesc Tàrrega de Benicàssim. Els quatre artistes actuaran davant del públic i el jurat acompanyats de l'Orquestra de València, dirigida per David Gómez Ramírez. Els finalistes interpretaran un concert que triaran entre les quatre propostes que els ha plantejat l'organització i una obra escollida lliurement del repertori de Tàrrega.

El regidor de Cultura de Benicàssim, Javier Alonso, ha destacat la gran competitivitat que hi ha entre tots els participants i el bon ambient i la companyonia, ja que "els uneix l'amor per la música", i l'interés per a "fer-se un futur com a primers noms en el panorama de la música clàssica".

El certamen, un referent per la qualitat dels participants i per la dotació econòmica, ha tingut enguany un gran èxit de participació. Hi han competit 25 guitarristes de 16 nacionalitats diferents.

També et pot interessar

stats