Pot de Plom porta els 'Yonkis del dinero' al Teatre Micalet

La companyia encapçalada per Xavi Castillo compleix 30 anys i fa un repàs, en clau de paròdia, dels casos més sonats de la corrupció valenciana

'Yonquis del dinero' estarà al Teatre Micalet fins al 6 de març / À Punt NTC

Quan el llibre Yonkis del dinero, del periodista Sergi Castillo, va caure en les mans de Xavi Castillo, es va prendre com un repte portar-lo als escenaris amb la seua companyia teatral, Pot de Plom.

Els paral·lelismes entre el llibre i el popular humor de Pot de Plom eren clars, ja que en els dos desfilen figures valencianes estretament relacionades amb casos de corrupció. Així, capítol a capítol, la nova obra de teatre homònima desgrana el llibre en format de monòleg i amb tocs de cabaret.

Un repàs a la història de corrupció valenciana, de la qual Xavi Castillo preveu que es puga fer una segona part en un futur, "perquè són casos que encara s'estan jutjant". Amb aquesta obra, que es pot veure al Teatre Micalet fins al 6 de març, i una exposició dels seus cartells promocionals, Pot de Plom celebra 30 anys que fa que reparteix rialles a través de la seua visió satírica i reivindicativa del passat i el present valencià.

També et pot interessar

stats