La platja de Tavernes de la Valldigna acull els primers assistents de l'Iboga Summer Festival

En l'extens cartell destaquen, per la seua influència internacional, Julian Marley & The Uprising, Kitty, Daisy & Lewis o Fatoumata Diawara.

Els primers assistents arriben a l'Iboga Summer Festival
Els primers assistents arriben a l'Iboga Summer Festival / PSTFotografía

La platja de Tavernes de la Valldigna calfa motors per a la primera nit del festival musical Iboga. Davall d’un gran envelat de circ i al costat d'un elefant que tira aigua per la boca, el municipi de la Safor donarà la benvinguda als primers assistents amb grups nacionals com ara El Diluvi o Prozak Soup.

Iboga Summer Festival ja té plantats els escenaris per a rebre grups de referència al ritme de música balcànica, gipsy, ska, swing, reggae i altres estils poc habituals. En aquesta sisena edició, alguns dels noms que destaquen per la seua influència internacional són Julian Marley & The Uprising, Kitty, Daisy & Lewis, The Skatalites o Fatoumata Diawara.

Programació cultural

Encara que la música és la protagonista del festival, també hi ha espai per a l'art i la cultura. Un dels tres envelats habilitats es convertirà els pròxims dies en un espai en el qual es podran desenvolupar tallers d'alimentació conscient, dansa, ioga, sexualitat o macramé. A més, enguany la programació inclou una xarrada amb representants de la Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat (CEAR) sobre la crisi migratòria a la Unió Europea.

Iboga per als més menuts

El festival a la vora de la platja també inclou activitats centrades en el públic infantil. Fins als 12 anys, els iboga kids poden gaudir d'un recinte propi per a ballar, realitzar treballs manuals, disfressar-se o formar part de l'escola de circ.

També et pot interessar

stats