La platja de Pinedo torna a ser l'escenari de les Corregudes de Joies

Durant tres dies, els cavalls i genets competiran per ser els més ràpids en els 700 metres de recorregut a galop

Moment de la carrera de les joies d'enguany / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
15 d'agost 2023 - 07:05 Actualitzat: 15 d'agost 2023 - 21:42

Les corregudes de joies de Pinedo se celebren a partir d'aquest dimarts a la platja. Aquestes curses de cavalls tenen una antiguitat de 160 anys i van quedar reconegudes com a festes d’interés turístic el març del 2021. Després de quatre anys, tornaran a la data originària, el 15 d’agost, ja que durant tres anys van estar suspeses a causa de la covid i l’any passat se celebraren el 15 de setembre a causa de la paperassa del nomenament.

Durant tres dies, els genets competiran en l’arena de la platja per ser els primers a recórrer els 700 metres de la cursa, amb una velocitat de més de quaranta quilòmetres per hora, a què arriben alguns cavalls. Els dies 15, 16 i 17 la competició començarà a les 6 de la vesprada.

Enguany Valenciaport ha organitzat un concurs en Instagram amb motiu de les Corregudes de Joies de Pinedo, on els participants compartiran les millors instantànies de les curses. Hi haurà cinc guanyadors entre totes les fotografies pujades a la xarxa social, i rebran una motxilla ergonòmica amb connexió USB i un power bank de 10.000 mAh.

També et pot interessar

stats