Plans culturals per a gaudir del cap de setmana

Aquest dissabte es commemora el Dia Mundial del Teatre, una nova oportunitat d'acostar-se als centres culturals i artístics.

El músic Xoel López actua al Palau de Congressos de Castelló / À Punt NTC

Aquest cap de setmana se celebra el Dia Mundial del Teatre, una dia que pot servir d'excusa per a gaudir d'algunes propostes escèniques que tenen lloc aquests dies. Una adaptació teatral, un concert, dansa infantil i una exposició d'art són alguns dels nostres suggeriments per a gaudir de la cultura.

L'espectacle 'Trànsit' s'estrena a Aldaia

La companyia valenciana Cocinando Danza estrena funció al TAMA d'Aldaia. Trànsit és una mescla suggeridora de ball i educació viària, un espectacle infantil per a aprendre a circular per la vida mateixa.

Les cases cel·la d'Absalom, a l'IVAM

L'artista francoisraelià conegut com a Absalom va morir als 28 anys a causa de la sida. Eren els anys 90 i va deixar la seua obra inacabada. Les seues cases-cel·la s'exposen fins al mes de juny a l'IVAM de València, en una mostra que també recupera la visió de nou creadors coetanis.

Un jurat de 'Nou' al Teatre Arniches d'Alacant

Primer va ser pel·lícula, Dotze homes sense pietat i després, la funció de teatre en escenaris de tot el món. Ara, aquesta adaptació a la valenciana de Javier Sahuquillo agafa el nom de Nou, una proposta coral de la productora Perros Daneses, que té lloc al Teatre Arniches d'Alacant.

Xoel López actua al Palau de Congressos de Castelló

Xoel López li canta a la vida i aquest dissabte ho farà a Castelló, al Palau de Congresos. Músic inclassificable, fa 20 anys que publica àlbums d'autor. L'últim, Si mi rayo te alcanzara, s'ha fet molt popular per ser la banda sonora d'una sèrie televisiva.

També et pot interessar

stats