El Planetari de Castelló de la Plana estrena ‘Beyond the sun’

La pel·lícula es projectarà tant en valencià com en castellà.

Cartell de la pel·lícula ‘Beyond the sun’
Cartell de la pel·lícula ‘Beyond the sun’

El Planetari de Castelló de la Plana compleix 30 anys i ho celebra amb l'estrena de Beyond the Sun, la història de Celeste, una xiqueta que visita planetes extrasolars. La projecció de la pel·lícula infantil en valencià serà aquest dissabte a les 17 hores, mentre que aquest diumenge serà l'estrena en castellà a les 12:30 hores.

A les projeccions en valencià s'incorpora també la pel·lícula Àvia Terra, que el Servei de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Castelló de la Plana s'ha encarregat de traduir i adaptar.

El Planetari, en el marc de la celebració del seu aniversari, també ha preparat tallers amb l'objectiu d'explicar els fenòmens astronòmics que s'han produït els darrers 30 anys. A més, inaugurarà al maig una exposició al voltant dels avanços i descobriments de planetes extrasolars, la reclassificació de Plutó com a planeta nan o l'estudi de forats negres.

D'altra banda, aquest espai ofereix tallers infantils (de 4 a 12 anys) cada diumenge fins a juny. L'any 2021 comença amb un taller sobre la pluja de meteors dels Quadràntids, que té lloc durant aquestes dates i que assoleix el seu punt àlgid el de gener.

També et pot interessar

stats