Plácido Domingo pren la batuta a València

El tenor ha celebrat el 10é aniversari del seu centre de perfeccionament amb un concert al Palau de les Arts

Plácido Domingo pren la batuta a València
Plácido Domingo pren la batuta a València

El cantant líric i director d'orquestra, Plácido Domingo, ha dirigit un concert aquest dissabte al Palau de les Arts de València amb motiu del 10é aniversari del Centre de Perfeccionament que porta el seu nom. En el recital han participat artistes de diverses promocions amb un programa dedicat a l'opera francesa on s'han escoltat títols destacats com ara Carmen de Bizet, Les contes d'Hoffmann d'Offenbach, La damnation de Faust de Berlioz i Roméo et Juliette de Gounod.

Acompanyats per l'Orquestra de la Comunitat Valenciana, sobre l'escenari han actuat les sopranos Maite Alberola i Vittoriana De Amicis, les mezzosopranos Nozomi Kato i Marina Pinchuk, els tenors Pablo García López, Fabián Lara i Vicent Romero, el baríton Germán Olvera i el baix baríton Arturo Espinosa. També hi han participat els joves talents seleccionats per al curs 2018-2019.

El Centre de Perfeccionament Plácido Domingo té la seu al Teatre Martín i Soler, sala integrada en el Palau de les Arts Reina Sofia. El seu objectiu és promoure una formació professional d'alt nivell dirigida a joves cantants i músics. Des que se celebraren les primeres audicions el 2009, més de 150 artistes de 40 nacionalitats s'han format a les seues aules.

Actualment manté oberta la convocatòria d'audicions per als curs 2019-2020. Els interessats poden remetre les sol·licituts i la documentació fins el 22 d'abril, seguint les indicacions disponibles en el web de Les Arts.

També et pot interessar

stats