Plácido Domingo esgota les entrades de les actuacions al Palau de les Arts de València

La direcció del palau va confirmar que mantenia la col·laboració malgrat les denúncies d’assetjament sexual conegudes en els últims mesos.

Plácido Domingo, en roda de premsa a Berlín el mes de juny passat
Plácido Domingo, en roda de premsa a Berlín el mes de juny passat / Britta Pedersen (Europa Press)

El tenor espanyol Plácido Domingo ha penjat el cartell de “No hi ha entrades” per a l’actuació Nabucco al Palau de les Arts de València aquest mes de desembre. El cantant ja ha passat per diversos escenaris europeus –rebut amb ovacions– després de les acusacions d’una vintena de dones d’assetjament sexual conegudes en els últims mesos. 

El director artístic del Palau de les Arts de València, Jesús Iglesias Noriega, ja va assenyalar en roda de premsa que les entrades anticipades estaven esgotades, si bé encara queda un percentatge mínim destinat a la venda el dia de les representacions. 

El coliseu valencià es va pronunciar sobre la presència de Domingo a l'escenari quan van saltar les primeres acusacions de maltractament el mes de setembre passat. La direcció del Palau de les Arts va confirmar que es mantenia la col·laboració per no tindre constància de denúncies judicials o extrajudicials d’assetjament a treballadors de la institució cultural.

També et pot interessar

stats