Plácido Domingo cancel·la les representacions de 'La traviata' al Teatre Real de Madrid

El tenor matisa el 'mea culpa' i nega haver-se comportat "agressivament" o "perjudicar la carrera de ningú".

El tenor Plácido Domingo en una imatge recent
El tenor Plácido Domingo en una imatge recent / Sergei Chirikov
27 de febrer 2020 - 10:48

El tenor Plácido Domingo ha decidit cancel·lar les seues pròximes representacions de La traviata al Teatre Real de Madrid i també retirar-se de les representacions en els teatres i les companyies que tinguen dificultats per a dur a terme les actuacions a què s'havien compromés.

Domingo ha fet l'anunci a través d'un comunicat, que té lloc després de la decisió del Ministeri de Cultura de suspendre la participació del tenor al Teatre de la Zarzuela de Madrid els pròxims dies 14 i 15 de maig.

Minuts després, el XXXII Festival Internacional de Música i Dansa Ciutat d'Úbeda, a Jaén, ha comunicat la suspensió de l'actuació del tenor en la inauguració del certamen, que estava programa per al pròxim 3 de maig. Era l'única actuació programada a Espanya que quedava pendent.

L'intèrpret va demanar perdó a les dones que l'havien denunciat després que una investigació del sindicat d'artistes de teatre i òpera AGMA dels Estats Units determinara que el cantant va assetjar sexualment almenys 27 dones quan ocupava les direccions de l'Òpera Nacional de Washington i la de Los Angeles.

Ara, en el nou comunicat, el tenor matisa que mai s'ha comportat "agressivament" ni ha fet "res per a obstruir o perjudicar la carrera de ningú".

Les Arts estudien la seua situació

La comissió executiva del patronat del Palau de les Arts de València estudia aquest dijous les mesures a adoptar davant la nova situació del tenor, qui manté una relació molt estreta amb el coliseu a través del centre de perfeccionament, al qual dona nom.

També et pot interessar

stats