Plácido Domingo assaja ‘Nabucco’ a València, primera actuació a Espanya després de les acusacions d'assetjament sexual

El Palau de les Arts va confirmar que es mantenia la col·laboració per no tindre constància de denúncies judicials o extrajudicials.

VÍDEO | Plácido Domingo assaja ‘Nabucco’ a València, primera actuació a Espanya després de les acusacions d\'assetjament sexual

El tenor Plácido Domingo fa aquest divendres el primer assaig de l’òpera Nabucco de Verdi al Palau de les Arts de València. Es tracta de la primera actuació del tenor a Espanya després de les acusacions d'assetjament sexual. 

L'òpera, amb Plácido Domingo al capdavant, s'estrena dilluns.  Hi ha representacions programades per als dies 2, 5, 8, 11, 14 i 16 de desembre. 

Domingo ha penjat el cartell de “No hi ha entrades” per a l’actuació a València. El cantant ja ha passat per diversos escenaris europeus, on l'han rebut amb ovacions, després de les acusacions d’una vintena de dones d’assetjament sexual conegudes en els últims mesos.  

El coliseu valencià es va pronunciar sobre la presència de Domingo a l'escenari quan van saltar les primeres acusacions de maltractament al setembre passat. La direcció del Palau de les Arts  va confirmar que es mantenia la col·laboració  per no tindre constància de denúncies judicials o extrajudicials d’assetjament a treballadors de la institució cultural.

El tenor espanyol Plácido Domingo va arribar a dimitir com a director general de l'òpera de Los Angeles després de les acusacions de vint dones de comportament sexual indegut. 

També et pot interessar

stats