La plaça de Manises de València es transforma en la Plaça de Nadal

Fins al cinc de gener, aquesta cèntrica ubicació, a la vora del Palau de la Generalitat i la seu de la Diputació, acull espectacles de titelles, teatre, dansa i contacontes i una fira de productes valencians

La Plaça de Manises adornada amb decoració nadalenca
La plaça de Manises es transforma en la Plaça de Nadal / Europa Press
25 de desembre 2021 - 06:30

Fins al 5 de gener, vespra de Reis, la plaça de Manises de la ciutat de València es converteix en escenari nadalenc en què els xiquets i xiquetes seran els protagonistes. Contacontes, música, teatre i tallers infantils, organitzats per la Diputació de València es faran en aquest espai a l’aire lliure pensat per a garantir el protocol de seguretat per a la pandèmia.

La plaça, situada enfront de la seu central de la Diputació de València, es vesteix de Nadal amb decoració, parades amb productes típics valencians, i efectes de llum i so, per acollir les actuacions de diverses companyies i grups artístics.

Aquestes són les activitats programades, totes gratuïtes:

  • On estan els monstres? Teatre infantil de la companyia Disparatario. Dissabte 25 de desembre a les 18:00 hores.
  • 'A Betlem, pastors!' Espectacle folklòric de Les Folies de Carcaixent. Diumenge 26 de desembre 18:00 hores.
  • Taller de titelles nadalencs. Museu Internacional de Titelles d'Albaida. Dilluns 27 de desembre a les 12:00 hores.
  • El Trencanous. Jove Companyia de Masters Ballet d'Ontinyent. Dilluns 27 de desembre a les 18:00 hores.
  • 'Geronto show'. Marionetes d’Edu Borja. Dimarts 28 de desembre a les 12:00 hores.
  • 'Saturnalia' i 'El sol invicte' de Saguntum Civitas. Dimecres 29 a les 17:30 i a les 18:00 hores.
  • Green Gos Batukada. Dimecres 29 de desembre a les 18:30 hores.
  • 'Charlie i la fàbrica de reciclatge'. Dijous 30 de desembre a les 17:00 hores. 
  • 'La festa del rei' de La Banda del Drac, una fantasia medieval amb cançons, jocs i molta interacció amb el públic. Divendres 31 de desembre a les 11:00 hores.
  • 'Senyor Rei, ja estic ací'. Adoració als Reis Mags per part del Grup de Danses Les Folies de Carcaixent. Diumenge 2 de gener 18:00 hores.
  • Exposició al pati del Palau dels Scala del pesebre de ceràmica de Manises d'Antonio Cordero. Del 22 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
  • Exposició al Saló de Respecte del Palau dels Scala sobre el Guerrer de Moixent. Del 22 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Així mateix, en un dels patis de la institució s'ha ubicat una oficina on els emissaris reials segellaran les cartes amb els somnis de xiquetes i xiquets per a la màgica matinada del sis de gener. 

Les mancomunitats de la Vall d'Albaida, el Carraixet, Terra Boval i Alt Túria i els municipis d'Alboraia, Sagunt, Bunyol, Ademús, Gàtova, Cullera, Iàtova i Xulilla participaran en la festa nadalenca de la corporació provincial.

També et pot interessar

stats