La Plaça del Llibre amplia la seua presència en el territori valencià

La fira arribarà per primera vegada a Castelló i presenta una nova imatge gràfica dissenyada per Ibán Ramón.

Cartell genèric de la Plaça del Llibre dissenyat per Ibán Ramón.
Cartell genèric de la Plaça del Llibre dissenyat per Ibán Ramón.

La Plaça del Llibre arribarà per primera vegada a Castelló del 24 al 27 d'octubre i aquest dimarts ha presentat, en l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, la nova imatge gràfica, un disseny d'Ibán Ramón per a les tres edicions de la cita literària (València, Alacant i la capital de la Plana) i un cartell genèric.

L'objectiu, segons han destacat des de la Fundació Full, impulsora del projecte, és "mostrar al món una imatge renovada, reivindicar-se com a gran cita urbana de la literatura escrita en valencià i defendre la necessitat de continuar creixent com a agent vertebrador del territori".

Amb la voluntat de consolidar-se com "la gran trobada literària i urbà de la tardor i l'hivern", la plaça de l'Ajuntament de València acollirà la setena edició de la Plaça del Llibre del 30 d'octubre al 3 de novembre. A Alacant, la fira es traslladarà a la plaça del Port en una quarta edició que se celebrarà del 14 al 16 de febrer. I la primera Plaça del Llibre de Castelló se celebrarà del 24 al 27 d'octubre a la plaça de Santa Clara.

També et pot interessar

stats