La plaça dels invisibles

El Festival 10 Sentits ompli d'art la plaça de l'Ajuntament de València per a cridar l'atenció cap als col·lectius invisibles.

La plaça dels invisibles

Dansa, teatre, fotografia, tallers... Els ciutadans que s'han acostat a la plaça de l'Ajuntament de València han pogut veure un ampli ventall de propostes artístiques. Llenguatges creatius diferents amb un mateix fil comú, traure a la llum històries de col·lectius invisibles, persones moltes voltes oblidades ja siga per raça, sexe, situació econòmica o salut.

El Festival 10 Sentits va nàixer fa set anys i cada edició es proposa acostar-nos, a través de l'art, diferents realitats de la nostra societat. Aquest dissabte han concentrat moltes de les seues propostes a l'escenari més cèntric possible, la plaça de l'Ajuntament de València. Des del matí i fins a la nit han programat activitats que van del teatre a la dansa, passant per la fotografia o el muntatge sonor. Algunes pensades per als més menuts i altres adreçades al públic adult. Centenars de ciutadans i ciutadanes han pogut gaudir d'aquestes propostes artístiques que conviden a reflexionar sobre els col·lectius invisibles de la nostra societat, i el perquè de la seua invisibilitat.

Fins al 20 de maig, continuaran les activitats del Festival 10 Sentits que es poden consultar en el web www.festival10sentidos.com

També et pot interessar

stats