Petrer serà el campament base del rodatge de la nova pel·lícula de Guy Ritchie

El film estarà protagonitzat per l’intèrpret nord-americà Jake Gyllenhaal

L'alcaldessa de Petrer, Irene Navarro i el regidor de Turisme, David Morcillo, en el camp del Barxell
L'alcaldessa de Petrer, Irene Navarro i el regidor de Turisme, David Morcillo, en el camp del Barxell / Ajuntament de Petrer

L'Ajuntament de Petrer ha informat que la localitat acollirà el campament base del rodatge de la nova pel·lícula del director, productor i guionista de cinema britànic Guy Ritchie, autor de films com Aladdin, Sherlock Holmes, Snatch i King Arthur: La leyenda de Excalibur, entre d’altres.

La productora Noguera Film, SL, ha sol·licitat al consistori per registre l'autorització per a rodatge cinematogràfic. Concretament, necessita ocupar tot l'espai de l'aparcament del camp de futbol municipal del Barxell per a establir el campament base de la pel·lícula,"provisionalment titulada The Interpreter i que està protagonitzada pel nord-americà Jake Gyllenhaal.

L'alcaldessa de Petrer, Irene Navarro, ha assenyalat que "la situació estratègica" del municipi "i tots els esforços que s'estan fent per donar a conéixer la població estan donant els seus fruits".

Encara que es desconeixen les localitzacions on es rodaran les imatges, el campament base, amb les caravanes d'actors, de maquillatge i perruqueria, d'oficina, de banys, camions lleugers i pesats, furgonetes de càrrega i de trasllat de personal i grups electrògens, estaran a Petrer.

A més, la productora s'ha compromés a comprar tota la matèria primera en els comerços de la població, ja que habilitaran una carpa com a zona de catering per als intèrprets i extres que participaran en el rodatge de les escenes.

També et pot interessar

stats