Les pertinences de Freddie Mercury se subhasten per primera vegada en la història

La principal hereva, Mary Austin, vol donar a conéixer al món el perfil més íntim del cantant de Queen

L'esborrany de la lletra de Bohemian Rapsody / À Punt NTC

No s'havien subhastat mai objectes personals del cantant de Queen, fins ara. Mary Austin, principal hereva i qui va ser el gran amor de Freddie Mercury, ha decidit alliberar més de 1.500 pertinences de la col·lecció privada, primer en forma d'exposició itinerant i, finalment, en forma de subhasta.

Entre elles es troben les primeres anotacions de l'èxit mundial “Bohemian rapsody”. Sis minuts d'un èxit que comença com a balada, per a continuar sent una òpera i acabar amb el rock més canalla. Les seues notes s'esbossaren en 15 fulls d'una aerolínia ja desapareguda i que ara se subhasten per més d'un milió d'euros.

De fet, després de veure molts esborranys d'altres artistes, es van comprovar que els versos originals de la cançó en un primer moment es titulà “Mongolian rapsody”, i després es va canviar pel bohemian que tots coneixem, que feien estremir el públic i continuen sent un himne. 

Austin ha assegurat que després de viure envoltada d'aquests records, ha arribat l’hora de tancar una etapa especial i donar a conéixer al món el Mercury més íntim. 

Seran sis subhastes temàtiques, que tindran lloc al setembre, per a la satisfacció dels seguidors més fetitxistes i amb bona butxaca, on trobarem símbols icònics com la capa i corona amb la qual s'acomiadà d'un estadi Wembley als seus peus l'any 1986.

També et pot interessar

stats