Pere Ribera, 50 anys d'una constant recerca artística

Inaugura "Territoris pareidòlics, 50 anys compartint il·lusions" al Palau Vivel 

Pere Ribera, 50 anys d'una constant recerca artística / Tica Cuesta
Tica Cuesta
20 de maig 2022 - 20:40

L'artista de la Vall d'Uixó (Plana Baixa), Pere Ribera, inaugura hui la mostra "Territoris pareidòlics, 50 anys compartint il·lusions" al Palau Vivel de la localitat. Una mostra que recull 57 obres, entre pintures i dibuixos, creades en els últims quatre anys, i que són la representació de 50 anys de treball, en el que la transformació i l'aprenentatge han sigut constants.

Una exposició comissionada per Patrícia Mir i organitzada per l'associació cultural Amics de la Vall que vol retre homenatge a la primera exposició feta per Ribera farà enguany 50 anys.

Artista prolífic treballa diverses disciplines, des de la pintura, passant per la ceràmica el gravat o l'escultura. Es defineix com un esperit lliure i no adscrit a cap tendència, i centra la seua obra en un treball constant d'investigació de noves tècniques i materials.

Amant del volum, ha desenvolupat en el marc de l'escultura una íntima relació amb el ferro i les grans dimensions. Obres seues estan repartides per carrers i places de Castelló de la Plana i altres localitats, com ara la Vall d'Uixó.

Les seues obres s'exposen en museus valencians i ha fet mostres arreu l'estat i en països europeus com França o Polònia.

Destaca també la seua tasca com a mestre d'artistes que van aprendre al seu estudi i que ara formen part dels moviments artístics actuals.

Aquest divendres la Vall d'Uixó li ret homenatge amb aquesta mostra. Un treball que continua perquè com ell diu: "El millor encara ha d'arribar".

També et pot interessar

stats