Pepina Pastel, la pastisseria de Carcaixent que triomfa en les xarxes i a tot Espanya

La seua rebosteria casolana ha revolucionat les xarxes i ara venen 500 pastissos a la setmana 

Pepina pastel

Pepa i Lara són mare i filla de Carcaixent (Ribera Alta) i el seu negoci familiar de pastissos ha revolucionat les xarxes. 

La seua rebosteria casolana va nàixer a partir d’una festa d’aniversari uns pocs mesos abans que arribara la pandèmia i en només 20 mesos han passat de ser 3 persones a 15 treballant.

Quan l’estat d’alarma va obligar a tancar bars i restaurants, Lara va vore com li cancel·laven totes les comandes i va haver d’adaptar-se per no haver de tancar el negoci. Va fer una publicació en les xarxes socials animant la gent a no renunciar a bufar els ciris a causa del confinament i a fer la seua comanda en línia. La resposta va ser molt positiva i ara, des del seu obrador de Carcaixent, venen vora 500 pastissos a la setmana a tot Espanya i a la tardor hauran de traslladar-se a Alzira per a ampliar les instal·lacions.  

Diuen que el secret del seu èxit és que aquesta rebosteria és la de tota la vida, la d'aquells pastissos d'aniversari de la mare que s'esperen amb candeletes cada any. I la responsable és Pepa, la mare de Lara, ja que són les seues receptes les que causen furor en les xarxes.

També et pot interessar

stats