Pepet i Floreta protagonitzen els cartells de les Falles 2019

Els cartells estan elaborats per l’il·lustrador Dani Nebot, Premi Nacional de Disseny.

El regidor Pere Fuset, les falleres majors de València i el dissenyador Dani Nebot presenten els cartells.
El regidor Pere Fuset, les falleres majors de València i el dissenyador Dani Nebot presenten els cartells.

Les efígies d'un valencià i una valenciana, batejats amb els noms de Pepet i Floreta, respectivament, protagonitzaran la imatge gràfica per als cartells de l'edició de les Falles de 2019. Els cartells estan elaborats pel dissenyador i il·lustrador Dani Nebot, Premi Nacional de Disseny.

El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha assegurat que Nebot s'ha encarregat de l'elaboració dels cartells i de tot el desenvolupament gràfic per a identificar els actes més rellevants de la festa, la qual cosa "suposa una gran oportunitat per a les Falles, que són el festival d'art públic més gran del món i mereix comptar amb els artistes més grans".

Per la seua banda, l'artista ha explicat que Pepet i Floreta "representen tota la ciutadania i, en la seua simplicitat, pretenen transmetre els valors que tota festa vol difondre: cordialitat, alegria, diversió, sorpresa".

Com en els últims anys, a més de la ciutat de València, els cartells i el material gràfic també es distribuiran per altres espais de l'àmbit espanyol i internacional per a promocionar les Falles.

També et pot interessar

stats