Pepa Salazar, la dissenyadora valenciana que crea looks de Motomami

Rosalía vesteix part de la seua nova col·lecció en la gira mundial que ara fa parada a València

Salazar va començar la seua carrera fa deu anys i ja ha vestit altres artistes internacionals com Dua Lipa o Nathy Peluso

Si hi ha un senyal d’identitat de Rosalía són els seus looks atrevits i trencadors. Més enllà de les ungles quilomètriques i impossibles, la roba i accessoris són una peça clau en el seu imaginari. En l’últim àlbum de la cantant catalana, Motomami, el segell valencià de la dissenyadora Pepa Salazar està ben present.   

La relació entre ambdues artistes va començar amb el directe de presentació de la nova era de la diva del Baix Llobregat en TikTok. Salazar va crear els huit looks que llueixen Rosalía i els seus ballarins, entre ells un original casc que va eixir d’un taller mecànic de València. 

Arran d’aquesta col·laboració, part de la nova col·lecció de la dissenyadora valenciana acompanyen “la” Rosalía en la seua gira mundial. Salazar va començar la seua carrera fa deu anys i ja ha vestit altres artistes internacionals com Dua Lipa o Nathy Peluso, a més de la influenciadora Kim Kardashian. 

També et pot interessar

stats