En la pell de les persones refugiades

Docs València, el festival de documentals que se celebra fins al 5 de maig, proposa una iniciativa amb cinc instituts de la ciutat.

En la pell de les persones refugiades

EducaDocs tracta de conscienciar i fer reflexionar els adolescents sobre la situació que viuen les persones que fugen de la guerra i la misèria als seus països d'origen.

La proposta consisteix a inventar una història basada en casos reals i acompanyar-la amb unes sabates decorades pels alumnes seguint el fil de les sensacions que els genera el que han escrit. D'aquesta manera treballen en profunditat el tema del documental que acompanya tota l'activitat.     

En aquest programa específic s'emfatitza el gran poder del documental com a eina de treball a l'aula i espai d'aprenentatge fora de l'aula per a reconéixer, imaginar, crear comunitat i, sobretot, conscienciar les persones.

Amb aquesta aposta, el festival proposa un model d'educació diversa i integral, la qual transcendeix les limitacions curriculars i pretén desenvolupar i ampliar les mirades de les noves generacions d'amants i realitzadors d'aquest gènere cinematogràfic.

També et pot interessar

stats