Pedro Espadero i Sergio Gómez són els artistes de les fogueres oficials 2020 per seté any consecutiu

"Ars Amandi" és el lema de la foguera i "La Terra en les millors mans", el de la foguera infantil.

L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, trasllada les maquetes de les fogueres oficials 2020 a la Casa de la Festa d'Alacant
L'alcalde d'Alacant, Luis Barcala, trasllada les maquetes de les fogueres oficials 2020 a la Casa de la Festa d'Alacant / Arxiu

Pedro Espadero i Sergio Gómez són els artistes que construiran les fogueres oficials per a l'any 2020. I ja van set anys consecutius que planten junts a la plaça de l'Ajuntament d'Alacant.

Enguany el jurat ha hagut de triar entre cinc propostes que s'havien presentant: tres per al monument adult i dos per a l'infantil. Però el tàndem Espadero i Gómez torna a ser l'elegit. "Ars Amandi" és el lema que tindrà la foguera oficial, amb un pressupost de 98.800 euros. És la quinzena foguera oficial que firma Espadero. Farà vint metres d'alt i els materials principals seran la fusta i el cartó. Els polímers no superaran el 15% del volum total, mentre que l'ús del famós porexpan, o poliestiré expandit, no arribarà al 30%.

Respecte a la foguera infantil de Sergio Gómez, aquesta portarà per lema "La Terra en les millors mans" i té assignats 20.800 euros. Comptarà amb 18 ninots originals i tindrà les mateixes limitacions de materials que la gran. Es tracta de la novena Foguera Oficial infantil que planta Sergio Gómez.

També et pot interessar

stats