Pedro Almodóvar i Javier Bardem, nominats als Globus d'Or

Almodóvar competirà amb 'Madres paralelas' pel guardó a la millor pel·lícula estrangera, mentre que Bardem està nominat a millor actor de drama per 'Being the Ricardos'

Pedro Almodòvar al Festival de Cannes durant la presentació de 'Dolor i Glòria'
Pedro Almodóvar en el Festival de Cannes durant la presentació de 'Dolor i gloria' / À Punt NTC

La pel·lícula Madres paralelas, del cineasta espanyol Pedro Almodóvar, competirà pel Globus d'Or a la millor pel·lícula estrangera en la 79 edició dels premis, mentre que l’actor Javier Bardem opta al Globus d'Or al millor actor de drama per Being the Ricardos.

Aquestes i la resta de nominacions s’han fet públiques aquest dilluns després que l'Associació de la Premsa Estrangera de Hollywood (HFPA), anunciara que pensa segur endavant amb l’entrega d’aquests premis, encara que no seran retransmesos per televisió. 

El motiu és que els mitjans audiovisuals de Hollywood els han acusat de corrupció, sexisme i falta de diversitat i els han plantejat un boicot. De fet, i a tres setmanes que se celebren, encara no han trobat cap cadena de televisió que els retransmeta i ningú sap com s’ho faran per celebrar la gala d’entrega de premis.

També et pot interessar

stats