Paula Bonet dona a conéixer el seu últim treball a La Nau de València

La pintora, il·lustradora i escriptora valenciana imparteix la conferència ‘‘Cos d’embarassada sense embrió. Literatura i maternitats’’.

Paula Bonet
Paula Bonet / Europa Press

El Centre Cultural La Nau de València acull aquest dimarts una conferència de la il·lustradora, pintora i escriptora valenciana Paula Bonet per a presentar el seu últim treball, Rosegadors. Cos d'embarassada sense embrió. La xarrada, que s'emmarca en el cicle Dones Creadores, organitzat per l'Escola Europea de Pensament Lluís Vives, del Vicerectorat de Cultura, tindrà lloc al Paranimf a les 19 hores. L’entrada és lliure fins a completar l'aforament.

El nou treball de Paula Bonet (Vila-real, 1980) és un díptic integrat pel diari dels seus dos avortaments i un bestiari pintat que pretén posar fi al tabú de les pèrdues gestacionals. El llibre trenca una llança a favor de les dones per a unir-se al debat feminista contemporani. L'artista valenciana va rebre l'Alta Distinció de la Generalitat Valenciana en Octubre del 2018 i va ser guardonada amb la Medalla al Mèrit Cultural.

També et pot interessar

stats