El patrimoni agrícola, protagonista de l'última edició dels premis #ClickAlHorta

A pesar de la pandèmia ha sigut un èxit de participació amb més de 1.500 fotografies presentades.

Imatge del reportatge amb esment d'honor Senyals de fum
Imatge del reportatge amb esment d'honor Senyals de fum / Manuel Jaime Romero

El concurs de fotografia al voltant de l'horta de València #ClickAlHorta finalitza l'edició de 2020 amb l'anunci dels guanyadors i les guanyadores. La situació de pandèmia ha obligat a adaptar les condicions i les dates de les trobades per a participar-hi. No obstant això, enguany ha sigut un èxit de participació amb més de 1.500 fotografies realitzades per més d'un centenar de participants en la categoria Instagramers, així com en la de Reportatge, on s'ha doblat la xifra de l'any passat.

Totes juntes posen en relleu el patrimoni agrícola de València. El regidor d'Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta, Alejandro Ramón, ha destacat "el protagonisme que cobra el camp amb aquest tipus d'iniciatives, on es mostra el gran tresor que tenim a València. Cada foto, cada publicació, és un crit al món per a demostrar el gran patrimoni que suposa l'horta i la gent que la treballa".

Imatges guanyadores en la categoria Reportatge (Francesc Planes Bolea)

En la categoria de reportatge ha guanyat la sèrie de fotografies de Francesc Planes Bolea en què aconsegueix transmetre els valors de la "natura, sostenibilitat, qualitat de vida, patrimoni, bon aliment i felicitat". Així mateix, enguany hi ha hagut un esment d'honor al reportatge Senyals de fum de Manuel Jaime Romero, en el qual conta la història d'un jove, que representa la nova generació de l'horta, que compagina els estudis i el treball al camp.

Imatges del reportatge amb esment d'honor (Manuel Jaime Romero)

En la categoria d'Instagram, les quatre persones guanyadores han sigut: Sergio Araque Serna [@digitalshoots], Manu Jaime [@manu.jaime], Blanca Martí Aguado [@mginesta] i Iris Pardo [@__ip16]. A més, hi ha hagut un premi especial EMT per a la sèrie fotogràfica presentada per Inma Donate [@inmikiu].

Imatges guanyadores en la categoria Instagramers

Imatge guanyadora del premi especial EMT (Inma Donate @inmikiu)

També et pot interessar

stats