Paterna suspén les Festes Majors i manté la Cordà, condicionada a la situació epidemiòlogica

L'Ajuntament organitzarà entre el 24 i el 30 d'agost actuacions musicals, espectacles pirotècnics i misses per a commemorar els Tridus

Cordà Paterna - 26.08.2019
Cordà de Paterna 26.08.2019

L'Ajuntament de Paterna (Horta Nord) ha anunciat aquest divendres la suspensió, per segon any consecutiu, de les Festes Majors 2021 en honor al Crist de la Fe i Sant Vicent Ferrer per la situació sociosanitària actual. Això sí, manté la Cordà però supeditada a l'evolució de la situació epidemiològica a la ciutat.

La decisió, que s’ha fet pública en un ban oficial,  s'ha acordat per unanimitat al costat del coeter major i les quatre federacions organitzadores: la Federació Intercomparses, la Federació Interpenyes, la Reial Confraria del Santíssim Crist de la Fe, la de Sant Vicent Ferrer i la Junta Local Fallera. 

Davant de la cancel·lació de les festes en el format tradicional, l’Ajuntament de Paterna aposta per la "cultura segura" amb l'organització en la setmana del 24 al 30 d'agost d'una programació d'activitats que començaran amb un concert del Centre Musical Paternense. Hi haurà actuacions musicals adaptades a diversos col·lectius d'edat, espectacles pirotècnics i misses per a commemorar els Tridus.

És una programació "molt cuidada" i ajustada a les mesures de seguretat i salut pública vigents, subratlla el consistori. Per això, tots els actes se celebraran a l'aire lliure al Col·legi Clara Campoamor, amb controls d'aforament i temperatura, distàncies de seguretat i les mesures higièniques corresponents.

També et pot interessar

stats