Paterna suspén les Festes Majors de 2020 a causa de la pandèmia

Serà la sisena vegada, des de 1873, que la ciutat es queda sense poder celebrar les festes.

Paterna suspén les Festes Majors de 2020 a causa de la pandèmia
Paterna suspén les Festes Majors de 2020 a causa de la pandèmia

L’Ajuntament de Paterna, el coeter major i les quatre federacions que organitzen les festes majors del municipi han acordat per unanimitat la suspensió d’aquestes per a enguany a causa de la pandèmia del coronavirus.

A causa de la incertesa sobre l’evolució de la situació social, econòmica i sanitària ocasionada per la Covid-19 a Espanya i sobre com serà la desescalada en la segona quinzena d’agost, data en què es celebren les festes, tots han coincidit que suspendre les festes ja, sense esperar-se al mes de juny com havien decidit en la reunió anterior, era “l’opció més responsable”.

Amb aquest acord unànime, queden suspesos tots els actes programats, des dels organitzats per l’Ajuntament com la Cordà, el Pregó o els grans concerts, fins als organitzats per les federacions com la Recordà o la Gran Nit Mora i Cristiana.

2020 serà el sisé any en què la ciutat es quedarà sense celebrar les seues festes majors. Només han sigut suspeses en 1873 per la guerra carlista, en 1890 a causa d’una epidèmia de còlera que va haver-hi a València i des de 1936 a 1939 amb motiu de la guerra civil espanyola.

També et pot interessar

stats