El parc natural de la Font Roja, un personatge clau en la sèrie 'Desenterrats'

La sèrie de terror psicològic s'ha rodat íntegrament en escenaris naturals d’Alcoi

El parc natural de la Font Roja, un personatge clau en la sèrie 'Desenterrats' / À Punt NTC

Aquest dijous a la nit, després de TàP Zàping, s'emet en À Punt l'últim episodi de la sèrie de terror psicològic Desenterrats. Rodada en escenaris naturals d'Alcoi, ha trobat al bosc de la Font Roja l'aliat perfecte perquè s'incremente el misteri de la trama. 

De la mà de Pep Sellés, que encarna el personatge del doctor Samuel, hem recorregut aquests escenaris que fan feredat. El monestir de la Font Roja és la localització clau de la trama principal, on destaca l'edifici construït a la vora del barranc, convertit en el sanatori on el doctor tracta un grup de pacients amnèsics. 

El misteriós bosc de carrasques, la tortuosa carretera d'accés, l'entramat de passadissos subterranis del refugi de la Guerra Civil, així com l’antic depòsit d'aigua del segle XIX o l'eixida de la cova gelada. Tots aquests espais naturals contribueixen a l'ambientació d'alguna de les escenes més intrigants de la sèrie. 

“Quan ho mires amb altres ulls, t’adones que el parc natural és un escenari excepcional i que molt difícilment trobaries en cap altre lloc. Era ideal quedar-se a Alcoi”, assegura Sellés. 

Escenaris fàcilment reconeixibles per a qualsevol alcoià, però que Desenterrats els ha convertit en un personatge més d'aquest thriller psicològic.

També et pot interessar

stats