Paola Antonelli: “València és una ciutat increïble des del punt de vista del disseny”

La conservadora del MoMA ha iniciat la programació de València Capital del Disseny 2022

La dissenyadora Paola Antonelli ha donat el tret d'eixida a la programació de València Capital del Disseny 2022 / À Punt NTC

La dissenyadora italiana Paola Antonelli és conservadora principal del Museu d’Art Modern (MoMA) de Nova York, un dels més importants del món, i ha sigut l’encarregada de donar el tir d'eixida a la programació de València Capital del Disseny 2022 amb una conferència sobre disseny i sostenibilitat al Palau de les Arts.

La dissenyadora afirma rotundament que València és una ciutat increïble des del punt de vista del disseny, perquè té segles de tradició, tant en el camp del disseny com en el de l’arquitectura. Per això considera “molt natural” que siga la capital mundial del disseny per al 2022, ha assegurat a À Punt NTC.

València té obres mestres i monuments d’arquitectura i disseny, així que seria perfecte tindre un contenidor per a tots ells Paola Antonelli - Dissenyadora i conservadora principal del MOMA

Una capitalitat que per a ella és, a més, una oportunitat per a compendre millor aquesta disciplina creativa que hauria de culminar amb la creació d'un museu del disseny que servís de contenidor a totes les obres mestres i els monuments arquitectònics de la ciutat. 

Antonelli està convençuda que el disseny pot ser meravellós i molt satisfactori però al mateix temps sostenible i responsable, i espera que aquest any que València serà l’epicentre mundial d’aquesta disciplina servisca per a que aquesta concepció sobre el disseny s’estenga.

També et pot interessar

stats