La pandèmia també afecta les sales d'assaig i els locals de gravació

Totes les persones vinculades d'alguna forma al sector musical estan passant un moment molt dur.

VÍDEO | La pandèmia també afecta les sales d'assaig i els locals de gravació

La pandèmia ha deixat el sector musical greument ferit i afecta no només els músics i les músiques, sinó també els estudis de gravació, les sales de concerts i molts altres oficis relacionats amb la música han perdut el treball i quasi la il·lusió.

Com que les últimes restriccions impedeixen fins i tot els assajos presencials de grups de més de dos músics no professionals, el negoci del lloguer de sales d'assaig també està passant per un mal moment.

Molts grups han deixat d'assajar perquè no està permés que es reunisquen i això s'ha notat, per exemple, a les instal·lacions de les quals és copropietari Voro Benito, on hi ha més de quaranta sales d'assaig per les quals han passat grups i artistes com La Habitación Roja, Manu Tenorio i Andreu Valor.

En declaracions a À Punt, Voro Benito explica que acabava de fer una inversió de 100.000 euros per a ampliar els seus locals i ara s'ha quedat sense ingressos. La seua situació no és excepcional, sinó la mateixa per la qual passen moltes persones vinculades a la música d'una manera o d'una altra, com és el cas també d'Eugeni Camacho que, ara que ja no pot actuar amb les bandes amb les quals toca la bateria, sobreviu amb les classes particulars de percussió.

També et pot interessar

stats