El Palau de la Generalitat exposarà el manuscrit de la novel·la de Ferran Torrent, ‘Individus com nosaltres’

L’acord es va concretar recentment en una reunió entre l’autor valencià i el president de la Generalitat, Ximo Puig.

L'acord es va concretar recentment en una reunió entre l'autor valencià i el president de la Generalitat, Ximo Puig
L'acord es va concretar recentment en una reunió entre l'autor valencià i el president de la Generalitat, Ximo Puig / GVA

L’última novel·la de Ferran Torrent, Individus com nosaltres s’exposarà temporalment al Palau de la Generalitat, gràcies a l’acord que van firmar el president de la Generalitat i l’escriptor de Sedaví, qui ha cedit de manera gratuïta el manuscrit després de mantindre una reunió recentment. 

En concret, s’exposarà el manuscrit del llibre, el text imprés amb anotacions de l’escriptor, les galerades i altres proves d’impremta, i un exemplar ja editat de l’obra Individus com nosaltres, novel·la que és la continuació d’Un dinar un dia qualsevol, i que arranca en el moment previ al canvi polític sorgit de les eleccions autonòmiques de 2015.

Ferran Torrent és l’escriptor en valencià més prolífic i llegit del panorama literari, Premi Sant Jordi 1994 i finalista del Premi Planeta en 2004. L’autor ha cedit gratuïtament a la Generalitat, de manera temporal, però per un temps indefinit−, el manuscrit i les proves d’impremta de l’obra, amb la firma d’un contracte de comodat o préstec d’ús, la qual cosa permetrà acostar al públic l’univers creatiu de l’autor. Posteriorment, l’obra passarà a exposar-se a la Biblioteca Valenciana.

També et pot interessar

stats