El Palau de les Arts reprén l'activitat amb la jornada de portes obertes

Enguany es podrà visitar una exposició sobre el vestuari i attrezzo de l'òpera ‘Carmen’, de la qual Carlos Saura va ser director d'escena.

El director Jaume Santonja durant els assajos per al concert de portes obertes
El director Jaume Santonja durant els assajos per al concert de portes obertes / Miguel Lorenzo (Les Arts)

El Palau de les Arts reprén l'activitat al públic aquest diumenge amb la jornada de portes obertes. Des de les onze del matí fins a les sis de la vesprada, el públic podrà recórrer lliurement els espais de l'edifici com ara la Sala Principal i l'Auditori, així com les terrasses: el Balcó de la Mar amb vistes a la Ciutat de les Arts i les Ciències o els jardins de les Terrasses de les Palmeres, situats a 27 metres d'alt.

Com a novetat, d'aquesta tretzena edició de la jornada de portes obertes, l'Espai Los Toros allotjarà una exposició amb vestuari i attrezzo de l'òpera Carmen, confeccionat pel figurinista Pedro Moreno per a la producció que va dirigir Carlos Saura a Les Arts.

Aquesta oferta cultural gratuïta es completa amb música. El Teatre Martín i Soler acull dues sessions –a les 12 i a les 17 hores– d'un recital de fragments d'òpera i sarsuela interpretats pels cantants i pianistes del Centre de Perfeccionament del Palau de les Arts i l'Orquestra de la Comunitat Valenciana. Finalment, l'Orquestra de la Comunitat Valenciana serà l'encarregada de clausurar el dia amb un concert simfònic a l'Auditori sota la direcció del valencià Jaume Santonja. El jove mestre debuta amb la formació titular de Les Arts amb un programa al voltant del classicisme i Mozart.

Per a complir les mesures sanitàries per la Covid-19 es reduirà l'aforament segons la normativa de Sanitat i per a garantir la distància s'assignaran entrades numerades per als concerts. Les invitacions es poden adquirir a través del web www.lesarts.com.

També et pot interessar

stats