El Palau de les Arts renova el seu patronat dilluns

La responsable de la Fundació Per Amor a l'Art, Susana Lloret, serà la presidenta, i Plácido Domingo s'incorporarà a la Comissió de Mecenatge.

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, la presidenta del patronat de Les Arts, Susana Lloret, i el tenor, Plácido Domingo
El conseller de Cultura, Vicent Marzà, la presidenta del patronat de Les Arts, Susana Lloret, i el tenor, Plácido Domingo / Kai Försterling (EFE)

Aquest dilluns 21 de maig es constituirà el nou patronat del Palau de les Arts, que passarà a estar presidit per la responsable de la Fundació Per Amor a l'Art i precursora de Bombas Gens, Susana Lloret.

Així mateix, s'oficialitzarà la incorporació del cantant Plácido Domingo a la Comissió de Mecenatge i la continuïtat de Francisco Potenciano com a director gerent del teatre d'òpera.

A més, s'aprovaran les bases de la convocatòria que regirà el procés de selecció del nou responsable artístic de Les Arts, que serà seleccionat per un jurat format per membres de les institucions valencianes, la societat civil i experts musicals.

Al nou responsable se li demanarà exclusivitat en el càrrec i un projecte per a l'espai cultural i s'oferirà un sou de fins a 135.000 euros i quatre anys de contracte.

El nou patronat estarà compost per 12 representants institucionals, sis dels quals seran de la societat civil. Juntament amb aquests, en l'òrgan gestor de Les Arts hi haurà el conseller de Cultura; els secretaris autonòmics de Cultura, Hisenda i Turisme; el director general del Sector Públic; el director de l'Institut Valencià de Cultura; un representant del Consell Valencià de Cultura; la directora general de Cultura; i el subsecretari de la Conselleria de Cultura, a més dels dos llocs reservats per al Ministeri.

També et pot interessar

stats