El Palau de les Arts inicia un cicle en streaming amb les produccions d’òpera de més èxit

‘Otello’, de Verdi, inaugura la temporada en línia aquest dimarts a les 20:00 h.

‘Otello’, amb direcció de Zubin Mehta i Gregory Kunde en el paper protagonista, inaugura la temporada en línia
‘Otello’, amb direcció de Zubin Mehta i Gregory Kunde en el paper protagonista, inaugura la temporada en línia / Tato Baeza

El Palau de les Arts inicia aquest dimarts un cicle en streaming, en obert i gratuït, amb les produccions d’òpera de més èxit en la seua història: ‘Otello’, ‘L’anell del Nibelung’, l’adaptació de ‘Turandot’ del cineasta Chen Kaige o ‘La Bohème’.

Les Arts informa que els títols estaran disponibles durant 48 hores a partir de les 20:00 h de la data assignada per a cada producció.

‘Otello’, de Verdi, inaugura el cicle aquest dimarts 31, a les 20:00 h. Amb ovacions de més de 12 minuts, Zubin Mehta va dirigir el juny de 2013 un dels majors èxits en la seua etapa com a director del Festival del Mediterrani i que va consolidar el tenor nord-americà Gregory Kunde com a intèrpret de referència del moro de Venècia.

A l’excepcional treball del Cor de la Generalitat i l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, es va unir un repartiment de primeres figures verdianes, amb la soprano italiana Maria Agresta i el baríton malagueny Carlos Álvarez en la terna protagonista, i l’audaç posada en escena de Davide Livermore.

Per al dijous 2 d’abril, el Palau de les Arts recupera ‘La Bohème’, de Puccini, que va suposar l’esperat debut de Riccardo Chailly en l’Orquestra de les Arts. A partir de les 20:00 h, els usuaris podran gaudir del treball magistral del mestre milanés amb la formació titular de la institució artística.

Tanca la primera setmana de streaming operístic ‘Turandot’, de Puccini, que podrà seguir-se pel web de Les Arts el dissabte, 4 d’abril, a partir de les 20:00 h.

També et pot interessar

stats