Dos paisatges valencians, entre les millors fotos dels Ipp Awards

'L’alba a Calp' i els 'Correfocs de Paterna' apareixen entre les millors instantànies d’aquest concurs de fotografia mòbil.

'Amanecer en Calpe'
'Amanecer en Calpe' / Jiandong Wang

Un vaixell a la mar, vist des del que sembla una finestra, a l’alba, amb els primers raigs de sol. La instantània és de Jiangong Wang i la va realitzar a Calp. Aquesta imatge li ha valgut la tercera posició en la categoria d’arquitectura dels Ipp Awards, un concurs de fotografia mòbil en què participen imatges preses amb un iPhone.

'Flying Boys' / Dimpy Bhalotia

Una altra foto d’inspiració valenciana també ha tingut presència en el certamen, en este cas, els correfocs de Paterna. El groc, el roig i el taronja dominen la instantània, que ha quedat primera en la categoria de notícies i esdeveniments del certamen. L’autor és Fernando Merlo. Tenerife és la localització d’un altre dels paisatges espanyols que han tingut presència en el certamen.

'The Cloud' / Dominic Dähncke

El fotògraf considerat el millor de l’any ha sigut Dimpy Bhatolia. La imatge Flying boys li ha valgut el títol, una instantània presa a la ciutat índia de Benarés, formada per la figura de tres joves saltant des d’un mur a les aigües del riu sagrat, el Ganges. Enguany hi han participat milers de fotos d’autors de cent quaranta nacionalitats diferents.

'Demonios iluminando el cielo' / Fernando Merlo

També et pot interessar