La paella es cola en el festival d'Eurovisió

El cantant dels Països Baixos parla sobre l'emblemàtic plat valencià en la seua cançó

La paella, present en Eurovisió / À Punt NTC

La paella es cola enguany en el festival d’Eurovisió, en una de les cançons favorites del públic i de les més escoltades d'esta edició: la de Joost Klein, representant dels Països Baixos que canta al nostre plat, en un divertit al·legat a la unió dels països europeus.

En el seu viatge boig per les capitals d’Europa, la cançó posa la paella en l'epicentre del festival musical. Tota la lletra és, en realitat, un repàs als tòpics i al menjar. "Diu que menja paella, tot i que no sap el que és", segons comenta Luis Fuster, periodista especialitzat en el festival. No se sap si l'ha tastada de veritat o no perquè, com diu el mateix Klein, tot s’ho pren de broma. 

El cantant ha mostrat la paella fins i tot en l’escenari, durant els assajos, projectant-ne una de gegant. "És de clòtxines, esperem que no li posen pésols", ha fet burla Fuster sobre l'aspecte de la imatge que ha escollit l'artista.

Amb tot, ha encertat, ja que la paella és un plat integrador, presentat al voltant d’una taula perquè tot Europa festege sense fronteres.

També et pot interessar

stats