Paco Roca presenta 'La casa', l'adaptació al cine de la seua novel·la gràfica

Dirigida per Álex Montoya, mostra el dolor de la pèrdua, la consciència de créixer i els valors familiars

La pel·lícula 'La casa' està rodada amb la participació d'A Punt Mèdia / À Punt NTC

À Punt Mèdia ha estrenat en primícia el tràiler d'una pel·lícula esperada: La casa, l'adaptació al cine de la novel·la gràfica del valencià Paco Roca, rodada a la nostra terra i guanyadora de tres premis en el Festival de Màlaga. 

La casa és una pel·lícula que desborda les emocions, perquè tracta un tema que tots hem viscut o haurem de viure: el dolor de la pèrdua, la consciència de créixer i els valors familiars. Ho explicava el valencià Paco Roca, autor d'aquesta història quasi autobiogràfica: "És un tornar a la casa familiar, un lloc que jo vaig arribar a odiar. Amb la falta de mon pare vaig tornar a aquella casa, com es conta en la història, per a arreglar-la i vendre-la", ha confessat durant la presentació.

Rodada a la casa de camp real de l'autor, en una urbanització valenciana de muntanya i dirigida per Álex Montoya, aquesta versió cinematogràfica està rodada amb la participació d'A Punt Mèdia. La pel·lícula s'estrenarà l'1 de maig, però el tràiler ja està disponible, en primícia, ací.

També et pot interessar

stats