Paco Pellicer, nou mestre major del Gremi d'Artistes Fallers de València

La nova directiva ha acordat compondre una junta directiva formada per membre de les dues candidatures presentades a les eleccions

La candidatura de Paco Pellicer busca solucions concretes per al sector i poder tancar així el cicle de les Falles 2020.
La candidatura de Paco Pellicer busca solucions concretes per al sector i poder tancar així el cicle de les Falles 2020.

Després d'unes ajustades eleccions, el Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València ja té nou mestre major. Paco Pellicer Brell inicia el vinté mandat de la institució després de l’etapa de José Ramón Espuig, que ha ocupat el càrrec fins ara des del 2013.

Les eleccions es van celebrar el passat 8 de gener amb un elevat índex de participació. Prop del 80% dels agremiats i de les agremiades van exercir el seu dret per a triar entre les dues candidatures presentades, la de Paco Pellicer i la de Vicente Julián García Pastor. Els resultats foren ajustats: 81 vots per a García i 82 per a Pellicer. La impugnació d'un dels vots per part del candidat Pastor amb motiu dels dubtes de format de la papereta, va obrir un període de temps per a resoldre la situació insòlita, que hui es resol amb un acord.

Els dos candidats entenen que s'ha de fer un exercici d'unitat i integració, per a aconseguir que la nova directiva tinga el major suport possible. Per això, han acordat que es constituesca una junta directiva encapçalada per Paco Pellicer Brell i que estiga formada per membres dels dos equips.

També et pot interessar

stats