Ozuna, Cali y el Dandee i RVFV enceten a Cullera la segona edició del Zevra Festival

La música urbana del moment inundarà durant tres dies la ciutat de la Ribera Baixa

Imatge d'arxiu d'Ozuna durant un concert
Imatge d'arxiu d'Ozuna durant un concert / Mariano Montella (Shutterstock)

La música urbana aterra a la platja de Cullera. Aquest divendres comença el Zevra Festival que, després de l’èxit de la seua primera edició, es reafirma en l’aposta pel reggaeton amb un cartell que inclou alguns dels noms més destacats del moment, com Nicky Jam, María Becerra, Mora, Chimbala, Ana Mena, Emilia o Ptazeta. 

Hui serà el torn d’una de les grans figures internacionals de la música urbana, com és Ozuna, intèrpret de grans èxits com Criminal, Caramelo o Del mar i que fa ara un gir a la seua trajectòria amb el nou disc, Afro. Posteriorment, actuarà el duet colombià Cali y el Dandee, coneguts pels seus senzills Yo te esperaré o Por fin te encontré. Al llarg de la nit compartiran escenari amb els artistes i grups espanyols Taburete, Maikel Delacalle o RVFV, entre d’altres. 

El festival, que durarà fins aquest diumenge, també ofereix un ventall d'activitats, com atraccions firals, una “àmplia mostra gastronòmica” i l'exhibició de diverses expressions artístiques durant els dies de celebració del festival. Tal com han indicat fonts de l’organització, l’esdeveniment s'ha consolidat com una de les cites estiuenques més esperades de l'escena musical, segueix la filosofia d'alguns dels macrofestivals internacionals més populars, amb un gran desplegament de músics de primer nivell.

Després dels 120.000 assistents que va aconseguir convocar l’any passat, el Zevra suposarà una important injecció econòmica per a la zona, ja que es calcula que el turisme indirecte que genera el festival es traduirà en una mica més de tretze milions d'euros entre el sector hoteler i d'oci, han indicat les fonts.

També et pot interessar

stats