Óscar Senén, el director d’orquestra valencià darrere de la música de ‘The Crown’ o ‘Dune’

El músic de Vinaròs suma ja més d’un centenar de projectes per a cinema o televisió i ha treballat amb Hans Zimmer

El director valencià Óscar Senén / À Punt NTC

El nom del músic de Vinaròs Óscar Senén comença a ser habitual als títols de crèdits de les pel·lícules i sèries més populars. The Crown o la seqüela de Dune són només alguns dels títols on està present el seu talent. 

Perquè Jame Bond muira a un ritme específic o que la baralla de Terminator Genésis tinga un so determinat ha fet falta la batuta d’Óscar Senén. “Agafe la música, faig que funcione amb l’orquestra per a fer les partitures finals”, explica l’artista en declaracions als micròfons d’À Punt Notícies. 

El músic de Vinaròs suma ja més d’un centenar de projectes per a cinema o televisió, el que reconeix que implica dates d’entrega “pràcticament impossibles”, fet que s’intensifica en les grans produccions. Dreamworks li ha confiat ja diverses produccions; l’última, amb el retorn del popular panda Po.

Amb la seqüela de Dune ha tornat a treballar amb l’oscaritzat Hans Zimmer, responsable d'El gladiador, El rei lleó o Top Gun. A més, també ha supervisat els assajos de la seua gira mundial. “S’aprén molt diàriament i és gent que fa que les coses siguen molt fàcils”, assegura. 

Qui li havia de dir a aquell xaval foguejat de la banda municipal del poble i amant del cinema que acabaria treballant per a Hollywood: “Per a mi era com ser astronauta”. Unes mans màgiques amb què tot el que toca es converteix en música. 

També et pot interessar

stats