La Oreja de Van Gogh i Bizarrap protagonitzen els moments més virals de l’Arenal Sound

El festival ha publicat en xarxes dos moments dels concerts quan interpretaven “Rosas” i la sessió 52 del DJ que han fascinat els usuaris

Imatge d'arxiu del concert de Bizarrap a l'Arenal Sound
Imatge d'arxiu del concert de Bizarrap a l'Arenal Sound / Arenal Sound

Tres dies després que acabara l’Arenal Sound, el festival de Borriana segueix generant impacte a les xarxes socials. L’esdeveniment ha publicat en el seu compte oficial de TikTok i Instagram dos fragments dels concerts dels caps de cartell La Oreja de Van Gogh i Bizarrap que en qüestió de minuts han revolucionat les xarxes.

En el primer vídeo, publicat fa poc més de 24 hores, es pot veure com un públic entregat canta un dels primers èxits del grup basc, “Rosas”. El clip ja supera les 200.000 reproduccions a Instagram i frega les 350.000 a Tiktok. 

Aquest mateix dimecres han publicat un segon vídeo del concert del discjòquei argentí on sona la sessió número 52 en col·laboració amb el cantant canari Quevedo. Els assistents al concert segueixen cantant la cançó fins i tot quan deixa de sonar la música. Aquest èxit de l’estiu (supera els 150 milions de visites a YouTube), s’acosta ja a les 100.000 reproduccions en Instagram en el compte de l’Arenal Sound.  

També et pot interessar