Òpera, música simfònica, espectacles artístics i discjòqueis, en les nits del Palau de les Arts

El públic podrà gaudir d’aquestes activitats gratuïtes el 13 i el 14 de juliol, des de les 20:00 h fins a les 02:00 h.

Espectacle de la Nit a les Arts del 2017
Espectacle de la Nit a les Arts del 2017 / Gva

El Palau de les Arts Reina Sofia celebra el 13 i el 14 de juliol la huitena edició de la Nit a Les Arts, una jornada que pretén mostrar l’edifici de nit a través de diferents espectacles i actuacions lúdiques i artístiques.

El públic podrà gaudir d’un ampli ventall d'activitats, des de les 20:00 h fins a les 02:00 h, que inclou espectacles tecnicoartístics amb el Cor de la Generalitat i els artistes del Centre Plácido Domingo, concerts de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana dirigits per Roberto Forés, dues funcions de l'òpera Bastien und Bastienne, una exposició de vestuari i dues sessions de música DJ amb Eduardo Díaz.

A partir de les 20:00 hores comencen les cinc sessions tecnicoartístiques: a les 20:50 h, 21:40 h, 23:50 h i 00:40 h; que permeten conéixer el treball en l'escenari de la sala principal.

En grups de fins a 240 persones, els assistents podran contemplar un espectacle inèdit, d'uns 40 minuts de durada, on veuran el funcionament de la maquinària escènica, la il·luminació i tots els elements necessaris per a posar en marxa una funció d'òpera. Allex Aguilera dirigeix la part artística d'aquesta exhibició, que interpreten els cantants del Centre Plácido Domingo i del Cor de la Generalitat.

Les Arts recorda que per a poder gaudir d'aquesta activitat els interessats hauran de sol·licitar prèviament les localitats tant a la pàgina web de Les Arts com presencialment a les taquilles del teatre. Es lliurarà un màxim de dues invitacions per persona fins a completar l'aforament de cada torn.

Més de 7.000 persones van gaudir l'any passat tant del programa artístic com de les terrasses i els espais de l'edifici.

També et pot interessar

stats