Òpera, dansa i jazz per a amenitzar el cap de setmana

Descobreix les millors propostes culturals d’aquest cap de setmana a la Comunitat Valenciana

Agenda cultural

L’agenda cultural d’aquest cap de setmana arriba carregada de propostes ben interessants. 

La companyia de dansa Titoyaya presenta una versió contemporània de l’òpera Carmen, que conta la història d'una dona que es va atrevir a trencar totes les regles. Sobrietat i elegància completen una escenografia minimalista amb vestuari dissenyat pel desaparegut David Delfín. L’obra es podrà veure aquest dissabte a Bétera, dins del Festival Endánzate.

També dissabte es podrà descobrir la verdadera història de la Caputxeta Roja gràcies a la versió de titelles que s’escenificarà a Benicàssim, en què els Tres Porquets, el Gat amb Botes i fins un policia defensor de la natura es creuaran en el camí del llop.

Quant a la música, la xiqueta prodigi del jazz, Andrea Motis il·luminarà diumenge Les nits de l'Auditori de Teulada-Moraira. Aquesta cantant, trompetista i saxofonista catalana, ens oferirà un colp d'aire fresc amb la combinació de jazz i ritmes brasilers.

Per últim, David Bisbal torna als escenaris amb la seua gira En tus planes, i passarà per València aquest dissabte amb un repertori completament renovat.

També et pot interessar

stats