L’òpera ‘Anna Bolena’ arriba al Palau de les Arts

L’espectacle s’estrena l'1 d’octubre i es tornarà a representar els dies 4, 7, 10 i 13 d’aquest mateix mes

L'òpera 'Anna Bolena' es representarà durant la primera quinzena d'octubre al Palau de les Arts de València / À Punt NTC

L'òpera Anna Bolena, que inicia la trilogia de Gaetano Donizetti dedicada a retratar els Tudor, arriba aquest octubre al Palau de les Arts de València amb una posada en escena "emocional" i "psicològica" que pretén fer que els membres de la dinastia anglesa resulten "molt pròxims" per al públic.

Aquesta obra s'estrenarà a les Arts l'1 d'octubre i les restants representacions tindran lloc els dies 4, 7, 10 i 13 d'aquest mes. Posteriorment, es representaran les altres dues òperes de la trilogia: Maria Stuarda i Roberto Devereux.

El director artístic del Palau de les Arts, Jesús Iglesias, ha presentat en roda de premsa l'òpera que inaugura la trilogia d'"una de les més apassionants i influents dinasties de la història d'Anglaterra", que ha tingut repercussió en la literatura, el cine o el teatre.

Així mateix, ha agraït al director musical d’Anna Bolena, Maurizio Benini, i a la directora d'escena, Jetske Mijnssen, el seu treball en aquesta producció. També ha valorat la participació del Cor de la Generalitat Valenciana i de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana.

Iglesias ha destacat el paper de la soprano Eleonora Buratto, que representa Anna Bolena, i a la qual ha qualificat d'"una de les grans dives del moment". "Aquest és un paper que, si ja ets una gran cantant, et dona un estatus addicional", ha destacat Iglesias.

A més, en l'equip artístic també hi ha Silvia Tro Santafé, la mezzosoprano valenciana amb més presència internacional, que retorna a les Arts en el paper de Jane Seymour.

També et pot interessar

stats