Open House València: 48 hores per a descobrir la millor arquitectura de la ciutat

El festival inclou visites guiades, rutes urbanes, itineraris amb vehicles elèctrics, així com diverses taules redones

La tercera edició d'Open House bat rècord d'assistència / À Punt NTC

La Finca Roja, el Palau de Valeriola, el Col·legi d'Advocats o l'antiga fàbrica de tabacs (actualment dependències de l'Ajuntament de València) són algunes de les obres arquitectòniques més emblemàtiques de la ciutat de València que no només es van poden visitar el dissabte i continua aquest diumenge, sinó que inclouran les explicacions dels arquitectes i dissenyadors que les van crear.

La proposta s'emmarca dins la tercera edició del festival d'arquitectura Open House València, que ha programat visites a 50 edificis de renom, entre els quals es compten, a més dels anteriors, el Centre Cultural Bancaixa, el centre d'art Bombes Gens, l’Hotel Hospes Palau de la Mar o l'església de Sant Joan de l'Hospital.

Amb l'objectiu de propiciar noves maneres de contemplar i habitar la ciutat, també s'han organitzat rutes urbanes com ara 'Benimaclet i Orriols'; 'Brutalment València, 'La València fluvial'; 'Art a la mar. La Marina' o 'Les places del centre històric'.

D'igual manera es proposen itineraris amb vehicles elèctrics i altres activitats per a donar a conéixer millor la ciutat i reflexionar i aprendre sobre ella, com ara taules redones i projeccions de diversos documentals.

També et pot interessar

stats