Obri les portes Love to Rock, el primer festival a l’aire lliure de 2021 amb el públic dret

Per tal d'accedir al recinte s’haurà de presentar el certificat digital Covid o un test de coronavirus negatiu

Imatge d'arxiu de la primera edició del festival Love to Rock
Imatge d'arxiu de la primera edició del festival Love to Rock / Love to Rock

Aquest divendres ha obert les portes a la Marina de València el festival Love to Rock, el primer que se celebra a l’aire lliure des de l’inici de la pandèmia amb el públic dret. Des que el 9 d’octubre entraren en vigor les noves mesures de desescalada anunciades pel Consell, els festivals ja poden comptar amb un públic que es pot moure per diversos escenaris i amb un aforament al cent per cent. 

Segons ha destacat l’organització, els assistents podran ballar i gaudir plenament dels concerts en la segona edició d’un festival que inclou en el seu cartell més d’una vintena d’artistes. Destaquen així les actuacions de León Benavente, La Casa Azul, Novedades Carminha, Ginebras o Carolina Durante. Així mateix, la cita inclou experiències gastronòmiques i activitats esportives i d'oci actiu a la Marina.

Per a poder accedir al recinte, se sol·licitarà el certificat Covid digital de la Unió Europea amb la pauta completa de vacunació o, en defecte d'això, un test d'antígens o PCR amb resultat negatiu feta vint-i-quatre hores abans del festival, o una prova PCR amb resultat negatiu feta quaranta-huit hores abans.

Així mateix, el Love to Rock manté totes les mesures que disposa la normativa vigent com l’ús obligatori de la mascareta en tot moment, tret dels moments de consumició; dispensadors de gel, control escalonat de fluxos d'entrada i eixida del recinte i manteniment de les distàncies de seguretat, per a garantir la seguretat dels qui hi assistisquen.

El primer festival, tot i que en un espai tancat i encara amb els seients assignats per assistents, va ser l’Iberia, que es va celebrar el 8 i 9 d’octubre a Benidorm. 

També et pot interessar

stats