Obri les portes Exponadal, la major fira nadalenca de les comarques del sud

Ofereix atraccions i activitats per a la xicalla a Alacant del 27 al 30 de desembre, i del 2 al 5 de gener.

Imatge d'arxiu d'Exponadal
Imatge d'arxiu d'Exponadal / Arxiu

Exponadal, la 26a Exposició d'Oci Infantil i Juvenil d'Alacant, obri aquest divendres les portes a la Institució Firal Alacantina (IFA). La fira, que estarà oberta huit dies, compta amb atraccions de fira, manualitats, tallers, activitats dirigides, zones de joc de tota classe i convidats especials en aquestes dates nadalenques com els Reis d’Orient.

La fira està enfocada per a xiquets de 2 a 12 anys i per això hi haurà atraccions de fira per als més menuts, com els cavallets, els llits elàstics o el tobogan gegant. Però, a més, els visitants també trobaran atraccions on podran pujar xiquets i adults, com els autos de xoc, el cangur o la pista de patinatge À Punt.

La fira reuneix també desenes d'activitats com tallers de galletes nadalenques, scape room, gimcana, taller de titelles, de pintacares i de manualitats amb fang.

Una de les activitats estrela d’Exponadal serà la cavalcada de Reis. Ses majestats visitaran IFA el 2 de gener a la vesprada per a saludar tots els xiquets i les xiquetes, fer-se fotos amb ells i arreplegar les cartes.

Entre tantes activitats, tallers i atraccions també hi haurà una zona de descans amb gastronetes on els visitants podran seure tranquil·lament a tastar receptes tradicionals, menjar internacional, menús saludables i dolços típics de fira.

Preus i horaris

L'horari és de 10:30 a 20:00 h, excepte el dia 5 de gener que serà de 10:30 a 19:00 h. Els xiquets de 2 a 12 anys amb polsera podran gaudir per un dia de totes les activitats i atraccions sense límit. La polsera es pot adquirir de forma anticipada en la taquilla virtual d'IFA per 12 euros, i en taquilla per 15 euros.

L'accés per als majors de 12 anys és lliure. En cas de voler pujar en alguna de les atraccions habilitades per a adults podran comprar en la taquilla un tiquet de 2 euros per cada viatge o la polsera sense límit. 

També et pot interessar

stats