Obri la capella ardent de Montserrat Caballé en el tanatori de les Corts de Barcelona

El Gran Teatre del Liceu ha posat a disposició de la ciutadania un llibre de condol al vestíbul històric del teatre.

Obri la capella ardent de Montserrat Caballé en el tanatori de les Corts de Barcelona
Obri la capella ardent de Montserrat Caballé en el tanatori de les Corts de Barcelona

La capella ardent de Montserrat Caballé ha obert pocs minuts abans de les 14.00 hores en el tanatori dels Corts, encara que una hora abans ja hi havia persones que esperaven poder entrar per a acomiadar-se de la cantant.

 

La soprano catalana va dissabre als 85 anys a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, on estava ingressada des de mitjan setembre per una malaltia que patia des de feia temps.

 

Es considera una de les sopranos més grans del segle XX. Amb una veu prodigiosa, va ser sempre diva fidel al Gran Teatre del Liceu. Allí va iniciar el seu “regnat” el 1962 amb Arabella, encara que les seues interpretacions s’han pogut escoltar als escenaris principals de tot el món. 

 

Durant els dies 6 i 7 d’octubre el Gran Teatre del Liceu ha posat a disposició de la ciutadania un llibre de condol al vestíbul històric del teatre. D’aquesta manera, els ciutadans que vulguen podran dedicar unes paraules a l’artista  al passadís central del Liceu, que estarà obert des de les 9 hores.

 

En un comunicat, el teatre anuncia que, com a mostra de condol, les banderes que presideixen l’entrada del Liceu onejaran també a mig pal. A més, la funció prevista per a hui de l’òpera I puritani estarà precedida per paraules de la directora artística Christina Scheppelmann, en homenatge a una de les sopranos més importants de la història i peça clau de la memòria del Gran Teatre del Liceu.

També et pot interessar

stats