Núria Roca i Antonia San Juan porten a l’Olympia una nova versió de 'La Gran Depresión'

La comèdia, que suposa l’estrena teatral de la presentadora valenciana, es representa a València aquest cap de setmana

Núria Roca i Antonia San Juan porten a l’Olympia una nova versió de 'La Gran Depresión' / À Punt NTC

La Gran Depresión torna al Teatre Olympia deu anys després, amb una "versió renovada", dirigida per Félix Sabroso, escrita per Dunia Ayuso i protagonitzada per dos de les dones més televisives de l'actualitat, Núria Roca i Antonia San Juan. L'obra ha iniciat aquest divendres la seua gira estatal a València, amb cinc funcions, i s'estarà fins diumenge.

Es va estrenar per primera vegada el 2011 amb Loles León i Bibiana Fernández com a protagonistes, la comèdia torna a l'Olympia amb "una versió molt diferent", de la qual Sabroso se sent "especialment orgullós".

Aquesta és la primera vegada que Núria Roca, presentadora i escriptora valenciana, puja a un escenari teatral. Del seu debut com a actriu a la seua terra, Roca ha admés sentir-se "il·lusionada i nerviosa" perquè la "la pressió és molt més forta". En La Gran Depresión encarna a Marta que amb la seua amiga Manuela, interpretada per Antonia San Juan, repassaran els alts i baixos de les seues vides en retrobar-se després de huit llargs anys de separació.

Les funcions, tant dissabte com diumenge són a les 18:00 i les 20:30 h.

També et pot interessar

stats