Núria Enguita, proposada per a dirigir l'IVAM

La comissió de valoració selecciona l'actual directora de Bombas Gens.

L'actual responsable artística de Bombas Gens, Nuria Enguita
L'actual responsable artística de Bombas Gens, Nuria Enguita / Europa Press.

La comissió responsable de les valoracions del concurs internacional per a la direcció de l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) ha resolt proposar la candidatura a l'actual directora de Bombas Gens, Nuria Enguita, després de superar les fases del procés de selecció, segons ha anunciat la Conselleria d'Educació i Cultura en un comunicat.

Després d'aquesta notificació de la comissió, es retrà compte de la decisió de la comissió d'experts en el consell rector de l'IVAM i a la fi de setembre es farà el nomenament de la nova direcció, amb l'aprovació prèvia pel ple del Consell de la Generalitat.

Núria Enguita (Madrid, 1967) és llicenciada en Història i Teoria de l'Art per la Universitat Autònoma de Madrid i "manté una estreta relació amb el territori valencià, on viu des de fa quasi trenta anys", ha destacat la Generalitat. La seua experiència professional s'ha centrat en el treball en diverses institucions d'art modern i contemporani, un treball directe amb les obres d'art, les col·leccions i els contextos socials en què es generen.

També et pot interessar

stats