Nules vol posar en valor el patrimoni marítim

És una iniciativa que ha començat amb la projecció d'un audiovisual titulat "Platges de Nules, un mar de records".

Les fotografies s'han projectat en en una de les parets de l'avinguda central de la platja de Nules.
Les fotografies s'han projectat en en una de les parets de l'avinguda central de la platja de Nules.

El veïnat de la localitat de Nules, a la Plana Baixa, ha pogut assistir a l'aire lliure a la projecció de l'audiovisual "Platges de Nules, un mar de records". Una iniciativa municipal amb la qual es pretén posar en valor el patrimoni marítim del litoral nuler, així com la zona de marjal.

La gent ha pogut vore en diferents parets d'edificis de la platja fotografies de gran format per a donar visibilitat al conjunt històric de la costa.

I és que Nules és una de les poblacions del sud del litoral de les comarques del nord que encara tenen xalets, situats a primera línia de platja. Vivendes que, fa anys i per la seua ubicaci,  van generar conflicte entre els propietaris i la direcció general de Costes, ja que els xalets envaeixen la zona protegida de domini marítimoterrestre. Fins i tot,  va haver un projecte per a enderrocar les vivendes, al qual es va oposar l'associació de veïns i veïnes de la platja.

Precisament, la projecció d'aquest audivisual ha estat promogut per l’Ajuntament de Nules mitjançant la Comissió Tècnica de Platges de Nules en col·laboració amb l’Associació de Veïns Mare de Déu del Carme i l’Associació de Veïns Platja de Nules.

També et pot interessar

stats